Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 11. mars 2009

Loppemarked

Vi har fått inn flere loppemarkeder, og lager bare denne enkle oversikten, som vi oppdaterer og legger ut en gang i uken. Vi prøver oss på hver onsdag. Denne spalten drives ut fra at dere som følger Nib sender inn de loppemarkedene dere kjenner til, siden andre sider ikke tar imot tips gratis. Vi er så glade for at dere deler! Hvis noen oppdager feil i listen, er det kjempefint om dere tar kontakt.

Vil du bidra? SEND INN LOPPEMARKEDER HER.

Bilde: Storeflittig for Nib

MARS

13-15. Rogaland: Voll Idrettshall. Innsender sier: Voll idrettslag arrangerer samler og antikkmesse. Åpningstider fredag 16 - 20, lørdag 11 - 17, søndag 12 - 17. Kilde: avis

14. Rogaland: Bekkefaret Kirke , Stavanger. Bekkefaret speidergruppe. Åningstid 10 - 13
Salg av pølser, brus, kaffe og kaker. Enkelt speidertivoli for barn utenfor. Kilde:siddisland.no

14. Sør-Trøndelag: Jøsnøya,  Hitra - Frøya: Innsender sier: Lions Hitra har startet opp loppemarked i den gamle Bogø-kiosken. Tar imot lopper på samme sted. Holder åpent annen hver helg.

28. Rogaland: Radiobygget, tidligere Rogaland radio. Veibeskrivelse: Riksveien fra Ganddal til Klepp. På Skjæveland; ta av veien mot Voll. Etter ca. 300 m ta av vei til høyre. Adresse: Brunesveien 67. Åpent: Kl 11 - 17. Kilde: www.loppemarked.info

28. Sør-Trøndelag: Jøsnøya,  Hitra - Frøya: Innsender sier: Lions Hitra har startet opp loppemarked i den gamle Bogø-kiosken. Tar imot lopper på samme sted. Holder åpent annen hver helg.

APRIL

11. Sør-Trøndelag: Jøsnøya,  Hitra - Frøya: Innsender sier: Lions Hitra har startet opp loppemarked i den gamle Bogø-kiosken. Tar imot lopper på samme sted. Holder åpent annen hver helg.

18-19. Oppland: Kallerudhallen Gjøvik. Innsender sier: Dette er en bruktmesse. Var der ifjor og var ganske fornøyd med priser og funn. Alle typer varer. Alt fra møbler-små funn. Tar også imot lopper! Så oppslag om loppemarkedet i hallen.

25-26. Buskerud: Spikkestad Ungdomsskole.  Røyken Skoles Musikkorps arrangerer loppemarked. 25.april 10.00 - 15.00 og 26. april 12.00 - 15.00. Kilde: Info brev fra arrangøren i posten. 

25. Sør-Trøndelag: Jøsnøya,  Hitra - Frøya: Innsender sier: Lions Hitra har startet opp loppemarked i den gamle Bogø-kiosken. Tar imot lopper på samme sted. Holder åpent annen hver helg.

10 kommentarer:

Home By Virginia sa...

Kjempe flott tiltak...!!! :D

Tuuuuuuuuuuusen takk...!!! :D

*--- Klem ---*

JK sa...

Så flott at dere gjør dette!! Jeg har alltid drømt om å besøke loppemarked, men tror det ikke er så mye av det på mine trakter.. :( ( ålesundområdet).
Men om det dukker opp noe, så er jo det stor sjangs for at jeg får det med meg her :D

Anonym sa...

Genialt med en slik liste da!

Landcharm sa...

Dette er kjempesupert! Venter på Oslo-oversikten også, så jeg følger med.

Anonym sa...

Tuuusen takk for at dere tok utfordringen. Dette var kjempe flott. Håper bare vi deler tipsene flittig oss i mellom nå da.

Mitt hvite hus sa...

Så knallbra tiltak daO=) Dette likte jeg dere er så superflinke at dere fortjener 100 roser hverO=)

Denne listen vil være utover hele sesongen??

Stoltzen2012 sa...

Hei, Jeg var på et loppemarked i Bergen forrige helg..og jeg må si at i Bergen er det ikke som det en gang var å gå på Loppis.. Kommer du litt senere enn åpningstid så er alle "skattene" borte.. Tilbake er bare 90-talls plast-nips og stygge klær..lutete furumøbler.. Litt skuffende..For det er jo så gøy når man finner skattene.. Men bra tiltak!! :o) -Linda-

Linda sa...

Hei!
Flott innlegg dette her!
Hva med å lage et innlegg der bloggerne kan vise fram sine beste loppe kupp ?

Hilsen ei loppe kjerring!

Bente sa...

Suuuper-bra tiltak! :)

Blå-hvit samlemani sa...

Det er ofte jeg ser at det er loppemarked først fredag når jeg kommer hjem fra jobb og leser avisen. Tror muligens vi bør legge inn slike "etternølere" under kommentar etter at ukens liste er lagt ut...

Kjempeflott tiltak dette her!!! Har savnet en sånn liste! Gleder meg til å se om det er noen loppemarked på sørlandet etterhvert...der har jeg hytte og ingen avis!!