Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 24. mars 2009

Husk å sende inn loppemarkeder

Skal du på loppemarked i helgen? Vi legger ut oppdatert liste i morgen, så føl deg oppfordret til å dele dine jaktmarker!

Vi får stadig mail og tips om at det allerede fins en side som registrerer loppemarked. Ja - det vet vi jo, og denne siden har vi linket til i alle innleggene om loppemarkeder. Vi humrer litt for oss selv, det blir jo liksom litt som å tipse Knut Jørgen Røed Ødegaard om månelandingen. (Ikke vondt ment altså, SMIL!)

Vår spalte er et tillegg til denne siden, ingen erstatning. Vi ønsker å spre loppemarkedkunnskap oss bloggere imellom, fordi det hver eneste uke er en masse loppemarked som ikke annonseres på loppemarked info eller i avisen, eller annonseres i aviser noen av oss ikke holder. Vi vil altså fange opp de loppemarkeder en ellers ikke ville funnet så lett frem til, hvis det ikke var for at noen sendte inn tips. Typiske loppemarkeder denne spalten ønsker å fange opp er oppslag på butikken, lapp i posten eller annonse i lokalavisen. Eller kanskje dere skal arrangere loppis selv?

Vil du bidra? SEND INN LOPPEMARKEDER HER.

Ingen kommentarer: