Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 3. mars 2009

FØR/ETTER Større forandring enn første øyekast tilsier

Fra De små tingene i livet har vi fått inn et skap som har fått en skikkelig forandring. Fra før har ramme alvor sendt inn et skap fra samme periode, og alle som har vært på finn eller loppis de siste årene vet at disse skapene nå er på vei ut fra veldig mange hus, grunnet arv eller smak. Her kommer en ny og spennende tilnærming:

Dette sier De små tingene i livet om skapet: Vi hadde lenge vært på leting etter et skap som svarte til de strategiske målene 80-90 cm bred og 130-140 cm høy. Etter lang spaning, fant vi endelig dette, men det var dog litt vel dekorert etter min smak.

1. Da var det bare å finne frem hammer, kniv og et flatt hoggjern. Etter en liten time:

2. Arbeidet etterlot seg noen skader i treet, men hva gjør vel det når man kan sparkle. Jeg husker at jeg sparklet og pusset fire ganger for å få en glatt overflate uten hakker.

3. For å få et fint resultat er det viktig å grunne. Jeg grunnet først, lot det tørke og gikk over med sparkel (det åpenbarer seg alltid noen ujevnheter når man grunner). Lot sparkelet tørke og pusset. Så grunnet jeg en gang til.

4. Deretter maler en til ønsket resultat.

Jeg ble, som dere nok forstår, veldig fornøyd med resultatet. Ikke bare stemmer de strategiske målene, men skapet passer nå inn hjemme hos oss. Jeg synes også at de flotte, runde beina kom mer til sin rett da dekorasjonen ble fjernet.

Mer om skapet kan du lese her.

4 kommentarer:

Ramme Alvor sa...

Fyrst vart eg veldig usikker på om eg likte at dekoren vart fjerna, men då eg tok meg litt tid so tykkje eg da vart eit veldig strøkent og eigenarta skåp som eg kunne tenkt meg i min eigen heim :)


Britt

Christine Louise sa...

Så utrolig fint det ble.. Kunne tenkt meg et slikt skap selv :)

Hulda sa...

Virkelig et nydelig resultat! skapet er et smykke i stua di. :)

Anonym sa...

Fint skap, men hvorfor fjerne utskjæringene. Det var jo det som var spesielt med skapet. Nå kunne du jo egentlig bare kjøpt et hvilket som helst skap på Ikea...