Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 20. februar 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Denne uken skjer det en forandring på innmeldingsreglene her på NIB. For å bli medlem må en minst ha laget 10 innlegg i bloggen sin.
Dette er bare for å minske arbeidsmengden vår, siden det er endel som melder seg inn, men som siden ikke fortsetter bloggingen.


Roll 1:
Noe på hjertet: Blogger om det nye huset, og den nye stilen. Har forelsket meg i det gamle, blandet med det nye, og det meste skal være hvitt. Skriver også om hverdagslige ting.

Villa trekkfull: Er glad i den hvite landlige og shabby chic og gammelt og nytt. Bor i et hus fra 1906 som vi pusser sakte men sikkert opp.

Roll 2:
Dill og dall og sånt: En skikkelig overfladisk blogg om ting og tang, farger, kreativitet, klær, stæsj og ett og annet håndarbeidsprosjekt! En forvirrende kombinasjon av det stramme og det løse, det maksimalistiske og det minimalistiske, nye ting, brukte ting og arvegods, design og loppisfunn, goretex og perler, kjoler og Fjällrevenbukser, 60- og 70 talls, shabby chiq, black & white.... med andre ord en alldeles salig blanding.

Fin i formen
: Jeg blogger om formgivning av ulik art, inkludert egne ting jeg lager. Jeg har en forkjærlighet for mulighetene som ligger i naturmaterialer, gjenbruk, det enkle og hverdagslige, så dette kan jeg si gjenspeiler stilen min. Jeg bor for tiden i en leid leilighet, men drømmer om eget hus der jeg kan innrede og sette min stil og idéer ut i live.

Livet i Fattighuset: Følg restaureringen av Fattighuset, et fredet hus fra 1762. Etter fire års råtebekjempelse og jakt etter gamle bygningsdeler, venter drømmen om de lekreste interiører.

Norske Byggeklosser: Her ser du hvordan et hjem virkelig blir til. Hele byggeprosessen er blogget, fra første spadetak og frem til innflyttning. Nå fortsetter det morsomste: Interiøret.

Roll 3:
Eve's univers: Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og vil blogge om dette og alt anner som fyller mitt univers. Jeg er som skjæra og liker alt som glitrer, vel nesten alt da. Heller nok mest mot New England stilen. Jeg samler på krystallfigurer og kommer no før eller siden til å blogge om dette også. Ellers elsker jeg matlaging og planlegger altid en ny tur til Italia.

HeddaBlogg: Jeg er veldig glad i å blande: Nytt og gammelt, romantisk og glamorøst, fint og komisk. 1. april flytter jeg, da vil jeg blogge masse om innredning av ny bolig.

Julies tilværelse: Mat, oppskrifter, betraktninger over livets underfundigheter, friluftliv, bøker m.m. Nytt og gammelt i skjønn forening. Bor i ett gammelt hus med mange gamle saker og ting etter husets tidligere eiere. Liker å bruke dem på en annen måte enn de er brukt før.

Kruspersilleriet: På Kruspersilleriet kan du finne både interiør (hjemme hos meg, inspirasjon fra andre og fra nettet), scrapbooking, kortlaging, strikking, og snart hekling og syprosjekter ispedd litt om meg og mitt. Jeg har ikke klart å få en spesifikk stil på interiøret enda, til det er jeg for vinglete! Jeg er veldig svak for shabbychic/landstil og eeelsker loppemarkeder og bruktbutikker. Samtidig er jeg veldig glad i farger og miksing av stiler. Hjemme hos meg finnes hummer og kanari i en salig blanding jeg har satt sammen av ting jeg bare rett og slett bare liker. Jeg har tusen ting på ideplanet og gjennomfører en del av dem, mens noen forblir drømmer, ideer og tanker.

Minlillelykke: Er veldig glad i å blande nytt og gammelt,elsker det lyse som hvitt og creme. Har hatt og har mange prosjekter både ute og inne som jeg gjerne vil dele med andre.
Skriver om hverdagslige ting og syssler også. Sying og brodering er nå blitt veldig aktuelt, liker å lage til litt eget.

Roll 4:
I bakgården: En liten bloggbutikk ble til, som en hobby, her jeg selger litt småting som linposer til telys, dekorerte fyrstikkesker, stoffhjerter mm. Her kommer det til å bli lagt ut mye mere framover. Jeg er også innehaver av bloggen Veienhusby, som finnes på roll nr 1.

Sweet Memories: En blogg hvor jeg kommer til å skrive om nettbutikken Sweet Memories` fristelser og mine interiørgleder i livet generellt. Velkommen innom.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Sissel`s hverdag
sido.blogg.no
Roll 1, nostalgisk
Vi kjøpte et hus fra 1925 for 19 år siden. Dette er et jus med "sjel" og vi har vel vært igjennom en det stiler gjennom årene.
Er veldig glad i håndarbeide, driver gave og interiør butikk i bygda jeg bor i, så det sier seg selv at dette er en stor interesse.
Har blogga om hus,hjem og håndarbeide siden november 2007.

bloggen... sa...

Spiskammerset.
http://familienhaalund.blogspot.com/
Roll 1 nostalgisk
Er en nostalgiker med sans for gamle og kjære ting,elsker å ta vare på gammelt og brukt, og blande det litt med nye ting. Har et 50 talls hus som vi pusser opp rom for rom. Bloggen min handler først og fremst om interiør , men og mat og vin, familien,fritidsaktiviteter og hverdagslige ting:)

Jatte sa...

1: Jatte`s verden .
2: http://jatte.blogspot.com/
3: Roll 1.
4: Jeg er en jente som har veldig sansen for intriør, fått øynene opp for det hvite og prøver og få det i litt Chabby chik stil :)
Bor for øyeblikket i en sokkel leilighet som vi har malt i lyse farger og håper og få stilen helt max, men det koster penger og tiid :)

LIVS LYST sa...

Jeg vil gjerne ha min blogg inn på denne NIB sine sider! Min interiør-blogg kan passe inn under Roll 1. Jeg har en "hvit" stil, men alt kan ikke bare være hvitt!!

www.ljo-s.blogspot.com

Hilsen LivJorunn

LIVS LYST sa...

LIVS LYST

http://www.ljo-s.blogspot.com/

Roll 1

Livs Lyst er en blogg om interiør. Det hvite, (selv om ikke alt kan være hvitt), det "shabby", det GAMLE, det nye, det sjarmerende og skeive, det som kan minne om et hjem på landet...

Camilla sa...

Bloggnamn: Mille blogg
Adr: www.lillemilleblogg.blogspot.com
Roll 2 vil nok passe bra, fordi:

Mille blogg er ein nynorsk blogg om interiør, fargar, god design og retro-inspirasjon. Vi bur i ei drabant-by-leiligheit i Bergen, men ønsker oss etterkvart inn i eit hus, kanskje på bygda ein stad?
Mille blogg har fokus på form og farge, leitar etter det som kan inspirere, om det så er fargane utafor glaset, ein tur på fretex eller interiør-draumar med utgangspunkt i eit glossy magasin.

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Bloggnavn: Cathrines Kreative Hjørne
Adr: http://cathskreativehjorne.blogspot.com/
Roll 3

Om meg: En kreativ kvinne i min beste alder bosatt i Akershus, med mann, barn og barnebarn! Jeg er opptatt interiør og gamle ting, og er spesielt glad i den gustavianske- og den lyse, lette stilen. Det blir en mix av nytt og gammelt. Toile de Jouy er en av mine favoritter, og jeg er også svak for den klassiske engelske stilen. Av interiørmagasiner leser jeg helst House & Garden og Coyntry Homes & Interiors. Når jeg får sjansen, tråler jeg loppe- og bruktmarkeder etter nye "funn", og pusser gjerne opp i hvitt eller lysegrått. Og gammelt porselen i blått og hvitt er min absolutte favoritt!

Jeg prøver å ta med både oppskrifter, ideer, tips og råd på siden min, og håper på mange nye blogge-venner!

White Heart Line sa...

White Heart Line
http://whiteheartline.blogspot.com/
Roll 3
Jeg er ei jente, dame, kvinne på 35 år fra Molde som
er over gjennomsnittet interressert i interiør og kreative løsninger og ideer:)). Jeg har en forkjærlighet for den rene, hvite/svarte og moderne stilen blandet med noe rosa eller turkis farge. HJERTER er noe som går igjen hos meg. Og helst hvite, derav navnet på min blogg;)). Liker veldig godt norsk design både når det gjelder klær og ineriør Min interresse for matlaging er noe som har komme med årene. Velkommen til min side, håper den kan være til glede og inspirasjon:)