Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 22. februar 2009

Hva er Nib? Og hvem er vi?

Hei!
Så gøy at det er så stor interesse for FØR og ETTER! Vi gleder oss til å komme igang. Vi tar første omgang i morgen:) Massevis av flotte prosjekter har kommet inn!

Noen ganger kan det være deilig å være anonym på nettet. Andre ganger er det jo litt rart at så mange kjenner oss gjennom bloggingen, uten at de engang aner hvordan vi ser ut. Mange kjenner oss her inne, men vi vil lage et lite innlegg, sånn at de som ikke har møtt oss kan få et inntykk av hvem vi som driver Nib er.

Nib er først og fremst et hobbyprosjekt, og vi driver Nib etter innfallsmetoden. Noen ganger har vi mye tid, og er veldig bloggete, andre uker strekker kanskje ikke tiden eller lysten til. Det viktigste er at Nib skal være et overskuddsprosjekt, noe positivt, og som gir (og ikke tar) energi. Vi prøver å være en samleplass for interiørbloggerne, og hele målet med Nib er å skape et hyggelig, kreativt og engasjerende miljø for oss som er interiørfrelste.

Vi er:

Fru Pink (28): sykepleier på nyfødtintensiv. Bor i rekkehus utenfor Oslo. Interiørstil: Skandinavisk "sommerhusstil". Dvs. hvitt som base ispedd pasteller og noen friskere farger. Lett, naivistisk og lekent i uttrykket. Drømmeboligen er et renovert sveitserhus med sjel og husets personlighet i behold.
Lilleflittig (20): Student, men jobber for tiden som frivillig i Sør-Amerika. Den minste av de to flittigsøstrene. (Derfor lilleflittig). Interiørstil: "Grønn". Dvs. gjenbruk, etisk og fair. Ungdommelig og med mening. Drømmeboligen er nok ikke fastsatt, men drømmer om engelsk slott.

Storeflittig (28): Økonomistudent som bor i studentbolig i Bergen. Interiørstil: ”Chic basar”. Bohemstil med naturmaterialer i alle ledd. Gjenbruk, redesign og gjør alt selv. Lys base som gjør det mulig å leke med forskjellige stiler, farger og utrykk. Heller litt mot det franske - denne uken. Drømmebolig: litt herskapelig småbruk i Østfold.

3 kommentarer:

Jannicke sa...

Takk for at dere skaper denne samleplassen for oss bloggere...
Dere gjør en god og viktig jobb!
Håper dere har tid og lyst til å fortsette LENGE!!
J.

Tove sa...

Så morro å lese mer om dere, hvor gamle dere er, hva dere driver med og ikke minst at lilleflittig drømmer om et slott, hihi. Det er supert at dere klarer å holde dette som et overskuddsprosjekt, for det må jo være en del jobb.

Tusen takk for jobben dere gjør!

klem

frk.B sa...

Syns det er flott det dere gjør!!!
Stå på:) Godt å høre at dere ser på det som et overskuddsprosjekt, noe positivt. Sånn skal det være!
Gøy å lese litt om dere.
Ha en god dag!