Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 27. november 2008

Forum forum, lukk deg opp!

Hei alle sammen! (Beklager den cheesy tittelen, forresten :)

For en stund siden starta vi Norske interiørbloggers forum, men etter en bra start har aktiviteten der inne dabbet av i det siste. Vi hadde håpet å få litt fart på forumet igjen, hvis dere synes det er noe å satse på.

Under ligger et bilde av et av de nyeste innleggene, hvor brukeren Miann foreslår å dele ideer til venninnegaver. Kanskje er dette noe for deg?Legg gjerne igjen en kommentar om hva du synes om forumet.

8 kommentarer:

LillaLykke sa...

Ville bare si at jeg synes ideen med forum er kjempe flott! Har flere ganger fått hjelp med ting her av andre bloggere. Har fått med meg at det har vært liten aktivitet der inne den siste tiden, og tenkte sist jeg var innom at kanskje det hadde hjulpet å piffet opp med andre farger? Er ikke sikkert at det verken er trikset, eller mulig men tenkte jeg skulle foreslå det uansett :)

Mariann S Sæbjørnsen sa...

Ja har undret meg over at det er så stille der! Prøvde meg med det innlegget nevnt over,men har ikke fått noe respons. Synes at et forum gjør at man blir bedre kjent med hverandre.

Blå-hvit samlemani sa...

kan dere skjekke ut disse sidene: Små gleder og Randis hus. Da jeg gikk inn der kommer jeg frem til en reklameside. Er det bare meg? Det er forresten den samme siden.

NIB sa...

Takk for tips om små gleder og randis hus, de er nå slettet:)

Unknown sa...

{re}design
http://diyredesign.blogspot.com/
Roll 2
Denne bloggen er for de som synes det er gøy å lage ting selv diy= do it yourself. Gi ting nye bruksområder og vise frem andre bloggere som gjør intressante ting.

Photo-Me-Life sa...

http://feeds.feedburner.com/LivingWhite


Prøv denne:
http://feeds.feedburner.com/LivingWhite

Photo-Me-Life sa...

Har du fått til??????????????????
Så meg ikke på siden der (kanskje like greit i dag med ett cupidoblad) hehe. Har du klart det får jeg bare si TUSEN TUSEN takk for at du/dere har jobba med saken.

Anonym sa...

36094.....9711