Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 20. september 2008

Nye bloggere og oppdatering på bloggroll

Hei!

Ja, nå vet vi hva som er feil med rollen. Vi er rett og slett for mange! For et par uker siden la Blogger en maksgrense på 250 blogger i bloggrollen, noe som betyr at vi har et alvorlig problem, nå som vi er nærmere 300.

Vi har ikke lyst til å kutte ned på listen, og stenge for flere medlemmer, så da står vi igjen med det alternativet vi allikevel hadde tenkt å sette igang. Vi hadde håpet å vente et par uker med dette, siden vi har noen andre arbeidsoppgaver i kulissene akkurat nå, i tillegg til at jeg ligger rett ut i sofaen.

Alternativet er å dele opp rollen, og vi kommer til å dele rollen opp etter stil. Det vil si at du må se på stilalternativene, og velge det alternativet som passer din blogg best. Du kan kun velge en stil. Det kommer et eget innlegg om dette rett rundt hjørnet.

De nye bloggerne denne uken blir ikke lagt inn i rollen, siden det vil dytte enda flere ned i enden av listen. Dere må derfor legge dere inn i en stilart før dere kommer opp i noen roll.

Vi kommer ikke til å drive noe brukerstøtte via epost for dette, det har vi desverre ikke kapasitet til (sofadyret tillater det ikke, hihi), selv om vi setter utrolig pris på kontakt med alle bloggerne rundt om!!

Velkommen til nye bloggere:

Bjørkely: 'Bloggen min handler om interiør i bunn og grunn, men også litt om livet i huset under bjørkene. Jeg er 26 år, og bor sammen med samboer og en liten prinsesse, i et koselig rødt hus som er like gamelt som meg selv. Jeg vil kalle min stil for moderne med en liten personlig vri. Elsker å shoppe til hus og hjem, og er alltid ute etter fine kupp i butikker og på loppis.'

Hjemme hos Nusse: 'Velkommen inn og se hva dere synes! Jeg har akkurat kommet i gang og synes det er superartig å blogge.'

Hjertelig: 'I bloggen kan det fort bli overvekt av interiør, shopping og reise, men plutselig så vandrer tankene rundt til alskens hverdangs gleder og frustrasjoner. Har en lidenskapelig interesse for interiør. Når jeg møblerer eller styler et rom styres det av følelser, orden og funksjonalitet. Det viktigste er at det er et "hjem". Et sted det er godt å komme til.'

Home by Virginia: 'Jeg bor i Bergen med min mann og en sønn på 6 mnd. Flytter til USA neste år men kommer til å blogge mye for det. Bloggen kommer til å følge meg på min interiør reise til mitt mål, som er og åpne min egen butikk.'

Hvite drømmer: 'Jeg er en forholdsvis fersk blogger.Jeg skriver litt om hverdagen vår, litt om møbler og interiør(veldig glad i gamle romantiske ting), og litt om opp pussings prosjektet vårt, en kår ende i ei trønderlån fra 1835.'

Lavendelheimen: 'Jeg har bloggen Lavendelheimen, hvor jeg skriver om hverdagsglede og hysteri, interiør og vegetarmat, tankespinn, barna og ellers hva som faller seg inn. Er veldig glad i gjenbruk, lavendel, rullesten og kreative løsninger.'

Malrodiens verden: 'Jeg er et kvinnemenneske på 21 vintrer. Sammen med mine 2 herlige gutter og min kjæreste, bor vi i et hus fra 50 tallet. Jeg elsker å male og lage ting. Oppussing av møbler er noe jeg har nært hjertet. Landlig stil er den stilen jeg liker best.'

Maris rede: 'Jeg er en 23 år gammel sykepleier som blogger om livet på landet. Huset vårt er fra 50 tallet, og vi har pusset det opp i flere år nå. Om noen år går ferden videre til trønderlåna. Jeg liker nok en stil som er en blanding mellom romantisk og herskapelig - elsker amerikanske hus og varm stemning!'

Minas paradis: 'Jeg er ei kreativ jente på 24 år som er utdannet dekoratør og interiør designer, og driver en interiørbutikk i Sandefjord. Jeg har en stor forkjærlighet for interiør, og egentlig alt som har med kreativitet å gjøre. Stilen min er en miks av gammelt og nytt, romantisk, med en personlig vri, og med stor sans for alternative løsninger og detaljer.'

Modern Country: 'Loppisgal jente med sans for estetikk og personlige rom. Fransk landstil blandet med det lyse nordiske, er et godt bilde av min blogg. Drømmen om ett hvitt nostalgisk hus på landet fortsetter. Rom med sjarme, brede gamle tregulv og leken inndeling. Følg meg på min søken etter det perfekte gamle skap, leting etter gamle stoffer og porselen.

Ramme alvor: 'No er eg nok ikkje noko rein interiørbloggar. Eg bloggar nok mest om livet generelt, men interiør er eit tema sidan det er ein viktig del av livet mitt.'

White vintage: 'Elsker den slitte dansk-franske stilen, med hvitt interiør og mye charme. Ønsker alle velkommen til min blogg hvor jeg forteller og viser i bilder hvordan jeg har det med min familie her hjemme i mitt vintage-pregede hus, med min mann og 2 vakre barn.'

30 kommentarer:

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Hei på dere ildjelene i NIB! Måtte bare si at det ante meg... det fungerer nemlig helt fint inne på Hageblogger og der er bloggelisten todelt. Kanskje ikke fullt så mange medlemmer der , men lell!

Gjør det så må til dere , aller helst på en måte så dere slipper å bli utslitt av å drive denne siden her!
Ha en fin helg.
Klem

Kari sa...

Hei,Jeg elsker den landlige hvite interiør stilen.Jeg har selv dyrket den i nesten 10 år,og jeg lar meg stadig inspirere av de vakre interiør bloggene.Jeg lever ett deilig harmonisk liv med drømme mannen og 2 englebarn.Velkommen skal du være til å ta en titt inn i min verden.

Kari sa...

Hei,Jeg elsker den landlige hvite interiør stilen.Jeg har selv dyrket den i nesten 10 år,og jeg lar meg stadig inspirere av de vakre interiør bloggene.Jeg lever ett deilig harmonisk liv med drømme mannen og 2 englebarn.Velkommen skal du være til å ta en titt inn i min verden.

Anne sa...

Bøyer meg i støvet for alt det arbeidet dere legger i NIB jeg :-) Til stor hjelp for oss
alle bloggere så klart, men allikevel, det er deres fortjeneste.

Tusen hjertelig takk for all jobbing og tidvis slit med denne siden.

Men et lite spørsmål..., kan man slette de som ikke lenger har en blogg i drift? `Dans på roser` har jo avsluttet nå..., dere får ha en etisk diskusjon på dette :-) helst over en falske rødvin kanskje... eller inn i forumet?

hvitstil.com/Christine sa...

Hei hei interiørbloggsjefer. Kan ikke få sagt hvor flinke dere er. Det er helt garantert 300 interiørbloggere som er enige med meg.

Det jeg lurer på er hvordan dere skal dele inn de nye bloggrollene? Har dere tengt på at det sikkert er mange som ikke har en spesiell stil, men som gjør det så fint man kan fra alle mulige forskjellige stiler.

For å ta meg selv. Jeg liker hvitt. Det er utgangspunktet. Så har jeg en litt maritim del av huset, så har jeg andre steder med blanding. Stua foreksempel. Derer både gammelt og moderne blandet.
Hvilken stil har jeg da? Hvit stil?? hihihi

Kanskje det er bedre å dele rollen alfabetisk??

Dette var bare en tanke.

Håper Storeflittig er bedre i formen, og ikke så kvalm.

Stor klem fra
Christine i Hvit Stil

Emmeline sa...

Først av alt Gratulerer med kommende FLITTIGBABY. SÅ KJEKT!!

Jeg bøyer meg i støvet for dere tre og hva dere tar på dere--som vanlig ( Det er ikke vanskelig å bøye seg i støvet her hos meg for tiden desverre, skulle hatt en hushjelp)
Er kjempespent på hvilke stilarter dere har tenkt at vi skal deles inn i?
KOSEBLOGGER
STEMNINGSBLOGGER
FAMILIEBLOGGER
FOTOBLOGGER
MATBLOGGER

For mange av jentene på Norske Interiørblogger hører vel helst til under LITT AV HVERT blogger og ikke så mye under
Country, New England, Fransk Landstil, Retro, Svensk midtsommer, Loppisjenter, Danske interiør eller Hvit stil som Christine kaller det...

Jeg tror dere bør være tydelig på hvilke kriterier som kjennetegner hver stilart, og så tror jeg det bør være en stor litt av hvert kategori. LYKKE LYKKE TIL...Klem

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg er, som alle andre, mektig imponert over den jobben dere gjør. Helt formidabelt! Snart 300 blogger som handler mest om interiør.... Det er noe å skrive hjem om det!

Ett lite forslag: Hva med å ha med i kriteriene at nye NIB medlemmer har måttet blogget i en mnd for å komme på listen? På den måten får en silt ut de som begynner, men som ikke synes det var så morro alikevel.

Og så signerer jeg forslaget til Anemone om å ta bort de som ikke lenger har en blogg som er i bruk. Eventuelt legge de på en egen liste til inspirasjon.

Å sortere etter stilart er jo en måte, men må innrømme jeg ble litt svett.For hvilken stil har jeg da... Om ikke det blir en kategori som heter "min stil" da. He, he, hem tror jeg er så innmari spesiell!Knegg!


Ja, det var bare mitt lille innspill i de sene nattetimer.

Stå på!

Mari sa...

Himla bra tiltak!

Anonym sa...

Så bra med oppdeling i grupper! Tror det blir mere oversiktelig da, og lettere å finne blogger som er i den "stilarten" man er interessert i. Det som kan være litt dumt ved å dele opp på denne måten er at man kan gå glipp av morsomme blogger i andre stilarter enn der man normalt føler seg hjemme. Men noe må gjøres for å få rollen til å fungere, og slik jeg ser det blir en inndeling alfabetisk bare en repetering av alfabetlisten på venstre side.
NIB er jo som alle vet en forkortelse for norske interiørblogger, og selv om man skriver litt (eller mye) om andre ting også burde det jo være mulig å finne en interiørkategori som kan passe. Selv om de fleste av oss har en mix av litt av hvert er det sikkert et "minste felles multiplum" man kan føle seg vel ved å bli sortert under?
Mitt forslag til grupperinger er:
*Landstil
*Nostalgisk
*Klassisk
*Herskapelig
*Retro
*Moderne

Anonym sa...

Forstetter tankespinnet litt til jeg...;)
Har tenkt meg litt om, og det bør jo med flere grupper. Evnt kan jo flere "parres" sammen to og to for å minske antallet grupper?

*Shabby chic
*Skandinavisk\nordisk
*Industri
*Minimalisme
*Funkis

Vibeke sa...

Beundrer dere for alt dere gjør for oss som er med i NIB.Dere er noen driftige damer :o)Ser at noen over her har foreslått alfabetisk oppdeling, muligens dette er en lettere oppdeling siden noen sikkert har vanskelig for å plassere seg innen en spesiell stil.Men dette fikser dere garantert på best mulig måte selv det er jeg sikker på :o)Var bare noen tanker fra meg på en søndagsformiddag :o)

Ønsker dere alle 3 en god søndag!

Christina sa...

Jeg er ny blogger og ønsker å bli med her inne! :) Bloggen min vil handle om hverdagslivet generelt og selvfølgelig interiør! Fortiden prøver jeg å lage et hjem ut av en serdeles liten leilighet (drømmer om hus). Og liker å gjøre kreative ting ut av man finner på loftet.. :)
Ta en titt!

Anonym sa...

Jeg fikk en ide til.

Man kan dele bloggrollen i 2.(for eksempel a-m og m-å) Også kan det stå for eksempel navnet på bloggen og kategorien Shabby chic bak navnet.

Tro om jeg klarte å gjøre meg forstått?

Da slipper det å bli så mange roller å følge med på, samtidig som du vet hvilken stil hver enkelt blogger i.

Klem fra Christine

Rosa sa...

Eg melder meg veldig på i avdelingen som blir noko sveitt ved tanke på å skulle definere ein stil. Håpar de finn ei litt lausare oppdeling, som fleire kan finne sin plass i :)


Og som alltid gjer de ein fantastisk innsats!!

Brigg sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Rosa sa...

Berre ein kommentar til det med alfabetisk bloggroll (eks A-M osv), så vil det jo ikkje verte ein repetisjon av den alfabetiske lista, når dei innanfor denne to-delinga (eller meir) vert sortert etter sist oppdaterte.

Anonym sa...

En liten kommentar/forslag fra en bloggløs leser her. Hva med å dele inn i "De som blogger mest om interiør" og "De som blogger mye om hverdagsliv". Jeg må innrømme at når jeg er ute etter interiørinspirasjon, blir det mye tid som går med til å bla forbi innlegg om barn, middagslaging, ferieturer ol. Ikke alltid så lett å se av overskriften hva det handler om....

Tove sa...

Skal bli spennende å se hvilke "kategorier" dere setter opp:) Og se om jeg passer inn i noen av dem;) Føler jeg er "stilløs" ( Det hørtes egentlig ganske gærnt ut, hihi)
Uansett tusen takk for jobben dere gjør, dere er kjempeflinke og ikke minst snille alle tre!
Lykke til med jobben, og om dere trenger hjelp med noe, hva som helst er det bare å si ifra, så skal jeg hjelpe etter beste evne

Klem

Brigg sa...

Se mitt nye selvoppussede lekehus ta til! Her bor lille Tuttifrutti på 7 mnd, min nyforlovede Kalde fisk, jeg og vår lille hund the Bøff master. Bloggen handler om min skaperglede, min shoppinglede og min nyervervede fotograferingsglede som boltrer seg i all verdens farger og lopper. Jeg leker meg med kitch, loppis, spraylakkering, rusten kultur i natur, drivved, klær, mat og musikk. Elsker mote og design men sverger til gjenbruk og stadige forandringer, derfor er "alltid under 1000-lappen" og "gjør det selv" mitt motto. Også elsker jeg besøk, så ta en titt innom da:-).

Anonym sa...

Jeg fant en stiltest inne hos: http://briggslekehus.blogspot.com/ (Brigg) og den stemte helt perfekt på meg, om den er så pålitelig, så kunne jo den være et verktøy for å finne sin "bås", og deretter bli sortert etter dette.
Bare en tanke fra meg.
Tusen takk for en fantastisk bra side!! :)

Testen lligger her: http://mydeco.com/imagini/test/

Prinsesse Elin sa...

Velldig lurt å dele oss inn. Det blir både mer oversiktlig og enklere å finne frem. Lykke til til dere alle tre....eh....fire. Klem:O9

Anonym sa...

Hei. Hva med å gå gjennom alle de 300 bloggene og se hvem som er aktive eller ikke. Slett de som ikke har vært innom på f.eks. et halvt år. Er nokså sikker på at mange er inaktive.

Hvis de da vil være med igjen, kan de jo melde seg på ny.

Krusedull sa...

Veldig lur idé med stilarter! Hadde en følelse av det ikke var bare-bare med så mange! Dere gjør en kjempejobb!!!! Denne siden er jo superpopulær, og dermed supermange som er takknemlige for jobben dere gjør! Håper dere ser etter gode evt. deligeringsalternativer!
: ) fra en som heier på dere!

Solveig sa...

Tenkte jeg bare skulle gi en liten kommentar til diskusjonen om inaktive bloggere: hvis dere ser på bloggrollen, ser dere at det ikke finnes noen som ikke har laget innlegg på 6 mnd. Vi er kanskje litt flittigere enn første øyekast kan tilsi, hihihihi!

Vi har en regel på NIB om at hvis du ikke har laget innlegg på 3 mnd, blir du tatt av listen. Hver måned er det 3-4 blogger som faller ut på denne regelen. Dette har vi hatt som policy lenge, men vi har ikke frontet det, siden det gjelder så få.

Hver måned er det nå mellom 30 og 60 som legger seg til. Som dere skjønner: det er kanskje mellom 10 og 20 som har sluttet å blogge, men som ikke har nådd ned i 3 mnd regelen enda. Hver lørdag legger vi til like mange, eller flere:) Så her er det ikke noe å hente:):)

Kari sa...

Hei, jeg er helt fersk blogger,og jeg vil gjerne være med her.Jeg er levende opptatt av romantisk og hvitt interiør.Jeg elsker store prismekroner og gamle franske speil.Vakre gamle ting med patina...sukk! Velkommen innom:)

Et hverdagshjem sa...

Hei! Jeg er en veldig fersk blogger som har fått mye inspirasjon av å lese på bloggene her inne. Håper jeg kan få lagt til min blogg også, for å få mer inspirasjon og tips fra alle dere flinke der ute! :)
Stilen min kan vel kanskje beskrives som romantisk/klassisk?
Velkommen inn til meg:)

Rikkkas idyll sa...

Min handler om alt mulig men mest interiør

Rikkkas idyll sa...

Jeg er helt nye blogger og ønsker gjerne å få bli lagt inn her. Jeg liker best den romantiske og litt klassiske stilen. Håper jeg får bli lagt til Ha en fin dag. Klæm

Lynetmor sa...

Hei, jeg har blogget i over et år, og blogger mest om interiør. Vet ikke helt hva slags stil jeg egentlig liker mest, men liker veldig godt det romantiske. Er 33 år,er gift og har to barn på 1,5 år og 5, 5 år og bor på Østlandet.

Solveig sa...

Da stenger vi for innmeldinger denne uken. Neste nye bloggere innlegg kommer om noen timer (lørdag 27.sept.)