Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 2. august 2008

Nye bloggere

'Sol og sommer, kinn mot kinn, motortøff og sønnavind!' Her i skjærgården begynner sorte, søte bjørnebær å fylle veikratt, og det lukter hvete og havre fra åkeren. Det er august! Gratulerer til vinnerne av julibilde, og vi håper like mange bidrar denne måneden:)

Velkommen nye bloggere, jeg har redigert litt i tekstene for at innlegget her ikke skal bli for langt. Håper dere blir tatt godt imot!

Bdicte: 'Har en blogg som handler mest om interiør, men også lure løsningr i hverdagen, barna og hverdagen generelt!' Benedicte liker moderne, gjerne hvite interiør.

Elisabeths interiørverden: 'Min blogg inneholder mest om interiør, men også litt om klær, hage, kunst og hobby. Vi har eit stort hus som vi skal pusse opp rom for rom. men vi stressar det ikkje. Akkurat no er det beising utvending som tar opp mesteparten av tida.'

Huset på kollen: 'Bor på landet i et ganske nytt hus, like landlig stil og blir stadig mer opptatt av hage og herlige blomster! Jeg har gått fra å like streng og minimalistisk bonytt-stil til å ta inn elementer av shabby shic, blomster og blonder.'

Lillelises hjem: 'I vår flyttet jeg og datteren min inn i nytt hus. Blogger om oppussing, interiør, litt hage og ellers litt om det som skjer i hverdagen. Jeg liker en litt landlig stil, og er også opptatt av gjenbruk så det er mye brukt som får et malingsstøk eller to.'

Livet er heeerlig: 'For ikke lenge siden kjøpte vi hus, og høsten vil nok gå med på å jakte etter funn på loppedmarkeder og bruktbutikker... Elsker også alt av håndarbeid og matlaging. Så her blir det litt av hvert.'

Toves lille hus: 'Jeg bor i ett lite hus noen skritt fra stranden og kaller min side "Toves lille hus." Har funnet mye fint på Fretex og gjenbruksbutikker i det siste. Så det går an å få det fint uten å kjøpe alt i dyre butikker.'

(Ønsker å legge deg til her på NIB, skriver du bare en kommentar under dette innlegget, og gir en kort presentasjon av bloggen din. Prøv gjerne å beskrive stilen din så godt som mulig:)

11 kommentarer:

home 4us sa...

I bloggen min finner du en del håndarbeider, for tiden lappeteknikk, hekling og strikking, ja og litt søm. Har en tendens til å hoppe på stadig nye prosjektyer før jeg er ferdig med de foregående... Pytt sann, noe skal man jo holde på med.

Interiørmessig så er vel stilen min en dæsj chabby, en dæsj landlig og store doser romantikk.

Elsker å få det til å se lekkert ut uten at det skal koste skjorta..

Nina sa...

Today er en ganske nystartet blogg som omhandler interiør og livet til en smånbarnsmamma med mange baller i luften.Jeg norsk men bor i Sverige, elsker secondhand og loppisfynd.

Stilen min er nytt blandet med gammelt, desgin klassikere, industriell, hvitt hvitt hvitt..rette linjer FARGERIKE DETALJER. Vakre retro detaljer.. landlig pastell... (ikke shabby chic)

Jeg vil så gjerne få bedre oversikt over det norske blogg markedet... jeg befinner meg oftest surfende på svenske.

Håper dere tar turen innom min blogg (nina-today.blogspot.com)
og kommenterer så jeg finner dere!!!!!
Bloggen

annecath sa...

Hei,jeg er helt fersk på området, men håper å bli god på dette etterhvert! Bloggen min vil vel inneholde "alt mellom himmel og jord" vil jeg tro, men kanskje fortrinnsvis interiør,håndarbeid og natur.Hjertelig velkomne er dere alle!

Photo-Me-Life sa...

Hei, jeg ligger i listen din men med feil url da jeg har skiftet web adr.

Den rette og nye er

http://whitesense.blogspot.com

(Living White)

Inger sa...

I Heimeriket finner du alt jeg måtte komme over av interessante interiører, hage- og hobbyprosjekter.
Jeg elsker å sy og har alltid et eller annet prosjekt liggende ved symaskinen (..men ikke alltid tid til å gjøre dem ferdig..)
For tiden er det New England med en dråpe minimalisme som er favoritten (hva nå det måtte resultere i ;-)

Metteflette sa...

Hei hei, lurte bare på hvorfor innlegget mitt ikke kommer på bloggrollen lenger? Hilsen Metteflette med bloggen Mitt rom.

Brit Strikkenerd sa...

I bloggen min har til nå vært mest strikking, men etter å ha funnet dette havet av interiørblogger er jeg blitt inspirert til å utfylle mer om både hus og livet ellers.
Bor i et lite småbruk 10 m fra fjaærrasteinan ved Trøndelags utkyst næra havet.

Min ønske stil er landlig, loppis og secondhand. MEN jeg er enda under full opppussing, og har mange tanker om hvordan gå veien videre.
Så bloggen min håper jeg etter vært fylles med bilder av før og nå i oppussingsfasen, fortsatt strikking og livet ved havet:)

Tara sa...

er veldig interessert i interiør, men det vises ikke så veldig på bloggen min enda...blir mer av det etterhvert(lover..) i bloggen min er det masse bilder av alt mulig rart...elsker farger...
stilen min er mix & match...og fargerik:)

Shabby Chic sa...

Hei! "smugleser" av interiørblogger, som nå endelig har laget min egen. Ikke alltid så mye spennende å skrive om, men håper å bli kjent med mange nye med samme interesser som meg; interiør, hage og mat. :)

sandra sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Jorunn sa...

jorunns lille verden har skiftet til blogspot og heter nå Litt av Mitt. Adressen er
http://littavmitt.blogspot.com

Fint om du kan endre på listen :0)