Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 30. juni 2008

Ukens diskusjontema: Hvordan blogger du?

Hei! Da var det mandag igjen, og tid for et nytt diskusjonstema. Ukens tema har vi fått innsendt av en hjelpsom medblogger:

"Lurer nemlig på hvordan andre blogger.... Har de kun faste blogger hvor de leser og kommenterer, blogger de daglig eller på faste dager.
Svarer de alle som legger igjen en kommentar i sin blogg slavisk, prioriterer de sin egen blogg eller besøker de helst andre sine..."

Tusen takk for hjelpen! Hvis det er andre som har forslag til oss, send det gjerne inn på epost eller legg det inn i kommentarene.

Som tidligere nevnt er det også blitt lagt til en egen tråd på forumet hvor vi diskuterer ukens tema.

Ha en fin uke :)

11 kommentarer:

tinemor sa...

Jeg blogger hver dag.
Men ikke hver dag jeg lager innlegg. Prøver å ikke la det gå mere enn en dag uten.
Jeg starter med å svare de som har kommentert i siste innlegg, så går jeg inn på Norske interiørblogger å kikker på de siste oppdaterte innlegg som kommer fram der. Og har jeg ekstra til går jeg på besøk til en del av mine egne favorittblogger, som jeg har oppført på min egen side.

Solveig sa...

Jeg blogger veldig forskjellig fra dag til dag, etter hvilket humør eller form jeg er i.

Jeg kan lage 2-3 innlegg på en dag, og så legge de ut på forhåndsinnstilling, slik at de postes jevnt utover, når jeg er i det humøret.

Andre dager har jeg bare lyst å se på andres blogger, noen dager bare norske, noen bare utenlandske.

Jeg er grusomt dårlig til å følge opp kommentarer. Ikke fordi jeg ikke har lyst, men fordi tiden som regel løper fra meg. SORRY hvis jeg ikke har svart noen! Jeg kommenterer altfor skjeldent også, selv om jeg prøver å legge spor etter meg.

Siden jeg også er med å lage denne siden blir det MYE blogging. Når vi startet opp denne bloggen ble jeg enig med meg selv om at jeg kun skulle bruke fredagskvelden med å arbeide her. Da var det jo gullrekka, og senere norske talenter, det eneste jeg ser på tv. Men jeg blir rastløs av å sitte sånn å se på tv, så da kunne jeg jo slå to fluer i en smekk og gjøre jobben her inne. Hvis det er noen som har lurt på hvorfor vi har lørdagsinnlegg er det altså grunnen:) Kunne like gjerne kalt det gullrekkainnlegg:)

Nok om meg, dette ble jo en sånn 6-klasse stil, hehe!

GOD UKE!

Anne sa...

"Bare må, bare må ha det" !! = en bit av blogger hver eneste dag.
Uten er det noe som mangler, og jeg undrer hva som skjer her inne, nyskjerrigheten tar overhånd og jeg kobler meg på :-))

Innlegg blir det som regel, og har et hode fylt med 1000 tanker og ideer. Skjønner ikke "bæra" av hva de snakker om de som skriver om bloggtørke ????

Men en ting har denne bloggingen lært meg! Jeg frykter overhode ikke alderdommet på et kjedelig trygdebolig eller sykehjem, eller nå hva det måtte bli om jeg lever så lenge. Gi oss damer et sterkt bredbånd og en kraftig pc, så overlever nok vi :-))) Tiden kommer til å fly og vi kan utveksle meny, pleie og kjekke mannlige sykepleiere med hverandre.

Tiden, er nok det største "problemet" med denne bloggingen. Timene løper fort avgårde ved dette bord i alle fall.

Å så må en da få tid til å rydde i egen blogg, slette dumme innlegg en har laget tidliger :-( Akkurat det er nå ikke jeg flink nok til desverre...

Og klart besøker jeg "nye" boggere som dumper inn hos meg med en kommentar.

Noen tanker herfra.

Unknown sa...

Hihi, ja jeg må si som Anemone over her; Må ha det, i hvert fall litt hver dag, så langt jeg har tid :)

Jeg lager ikke innlegg hver dag, men prøver å få til et par-tre i uka, litt avhengig av f.eks tid/vær/om jeg får tatt bilder etc. Av og til tenker jeg at "Æsj, nå har jeg ingenting å blogge om!", men så dukker det jo alltids opp noe på mystisk vis allikevel ;)

Jeg titter uansett innom hos andre omtrent hver dag... Jeg ser etter nye innlegg hos de jeg har som mine "faste" på linklisten min, og også noen via bloggrollen på NIB. Og så svarer jeg dem som har lagt igjen kommentar hos meg. Det synes jeg er bare gøy, når noen har tatt seg tid til å legge igjen en hyggelig hilsen hos meg, skulle det bare mangle at jeg kan gjøre det samme. Skjønner at de som får 80 kommentarer på hvert innlegg sliter litt med å svare alle, men jeg får jo ikke det, så da er det ikke no' problem ;)

Slik er min bloggehverdag! :)

Rosa sa...

Eg kan vel òg trygt skrive meg på lista av dei som treng sin daglege blogg-dose! (og gjerne fleire)

Eg lagar stortsett innlegg kvar dag (sjølvsagt med unntak), og må kvar dag innom NIB for å sjå på bloggrollen der. Eg har dessuten ei lita liste med eigne favorittar som eg MÅ innom mer jamne mellomrom - eindel av dei frå NIB.

Eg kommenterer dei fleste stader eg er inn, fordi eg veit kor kjekt det er å få kommentarar sjølv. Og eg prøver absolutt å fylgje spora til alle som er inne og kommenterer hjå meg. Nokre gonger vert eg avbroten, og då kan det nok desverre hende at det sklir ut av teflonhjernen min kva eg eigentleg dreiv med.

Slik ser min blogg-kvardag ut ;)

Huset i skogen sa...

Jeg blogger nesten hver dag, men lager ikke innlegg så ofte. Mest fordi jeg er så elendig på å ta bilder. Som regel kommer jeg ikke på det før det er for sent, eller så har jeg glemt fotoappratet!
Er ikke så flink til å svare de som har kommentert til meg, men prøver så godt jeg kan. Må som regel innom NIB og se siste oppdaterte innlegg der. Prøver å legge igjen kommentarer til de som jeg er innom, for jeg synes det er både hyggelig og trivelig:)

Mitt hvite hus sa...

Hihi , kjenner meg igjen med avhengigheten ja. Må liksom innom hver dag. Jeg lager nok innlegg ca 1-3 ganger i uken, alt etter som hvor god tid jeg har. Jeg har en blogg roll på min egen side som jeg prøver å stikke innom hver dag å legge igjen en hilsen til alle sammen.
Det begynner å bli en bra lang liste inne hos meg så det kan nok hende noene faller ut. Og det er ikke meningen. Så stikker jeg innom NIB sin blogg roll å legger igjen en hilsen hos noen.

Jeg syns det er så kjekt med hilsen at jeg vil prøve å være flink å gjøre det samme til andre også:=)

Fjordheim sa...

Får nok ikke blogget hver dag, men nesten. I begynnelsen laget jeg minst et innlegg om dagen. Men nå går det nok noen dager mellom. Men det har litt med utetid å gjøre. Er det fint vær er en mer ute og da blir det ikke så mye blogging. Nå er det i tillegg ferietid.
Har etpar dager i uka som jeg prøver å gå igjennom kommentarer og så legge igjen en kommentar hos de som har kommentert hos meg. Etterpå går jeg gjerne igjennom NIB og leser nye innlegg, kommenterer visst det er noen av de jeg har på min liste som har innlegg. Det er jo veldig koselig å få kommentarer og da må en jo gi det til andre også.
Ha ei flott uke alle sammen :)

Drømmen om en eplehage sa...

Jeg føler meg som en flyfille når det kommer til blogging for tiden. Flakser hit og dit og rekker ikke alt jeg har tenkt.
Prøver å svare alle som komenterer, men må innrømme det skorter på... Det er ikke alltid jeg rekker det rett og slett. Ikke det at jeg er så mye mer opptatt enn alle andre, men Det går fort i surr. lage meg Må ett system.
Prøver å se innom de jeg har på listen min hvertfall en gang i uken og etter NIB kom er det jo så mye mer oversiktlig og lekkre ting å finne, ergo enda lettere å rote seg bort... Fnis!

Koselig med alle utfordringer og awarder som har vert, men de greide jeg ikke å gape over. Det ser ut til at det har roet seg litt rundt om kring, og det synes jeg, uten å tråkke noen på tærne, er litt fint. Det ble bare litt for mye og spiste opp litt av bloggene synes jeg. Men det er jo bare min mening...

Ellers er jeg helt og fullstendig avhenging! Ser ut til at maskinen min etter lang tid med nettrøbbel endelig er på lag igjen også så nå skal det bli fart på sakene.

Takk til alle sammen for bloggleden!

♥ Stines hverdag sa...

Jeg er stortsett innom og blogger hver dag, men noen ganger kan det å noen dager mellom hver gang. Ikke alltid man har så mye tid, så da blir det bare en kort tur innom for å lese de hyggelige hilsenene dere skriver.

Jeg prøver å svare ganske raskt på kommentarer jeg får, men er ikke alltid så flink til det... Da besøker jeg bloggen til den som har skrevet og leser igjennom innleggene som har blitt lagt ut siden sist jeg var innom.

I tillegg til de som er innom hos meg, følger jeg gjerne lenker til andre bloggere rundt forbi. Og så har jeg laget en liste med bloglines, så jeg finner dem igjen og ser når det er nye innlegg. Og så er jeg innom her på Norske interiørblogger for å finne nye og spennende blogger.

Innleggene mine er litt mer tilfeldig. Kommer an på hvor mye tid jeg har, men prøver å skrive flere ganger i uka. Og noen ganger lager jeg flere som publiseres automatisk etterhvert.

Jeg begynte med blogging i vinter og man blir lett hektet på dette ja :)

Ha en flott sommerhelg alle sammen!

Anonym sa...

Jeg prøver å svare alle som legger igjen kommentar hos meg, og nye bloggere er alltid veldig moro å hilse på. Ellers har jeg jo min faste liste. Jeg blogger ikke hver dag og jeg rekker ikke innom alle hver dag heller. Som regel går jeg igjennom hele lista i helgene, da har jeg best tid. Jeg har lyst til å legge igjen en ordnetlig kommentar hos folk, ha tid til å lese hva de skriver + bildene deres og ikke bare forte meg gjennom størst mulig liste.
Jeg prøver å ha god tid. Enkelte dager tar jeg kanskje bokstav for bokstav og nøyer meg med det. Det er så avhengig av tid og humør :)