Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 14. juni 2008

Lørdaginnlegg 14.juni

Hei igjen! Nå har vi endelig greid å lage en miniversjon av headeren. Det tok omtrent 5 sekunder... dere må unnskylde at det går litt tregt:) Denne kan de som vil lime inn i bloggen sin, akkurat som en gjør med en award, og linke hit. Det er jo litt koselig med en ordentlig knapp, ikke sant?


Velkommen til dere som er nye, her kommer en rask intro:

Berit T: Blogger om interiør, foto, strikk og maling. Hun har vist gjenbruk av sykler og gamle kurver og kasser, sky watch og broer som binder den siste uken.

Casa Thea: Blogger fra vestlandet som har kjøpt hus på landet. Siste innlegg om KISS konsert, vintage Boble og orientalske skap hun så i Danmark.

Maritimt ved sjøen: En blanding av New England og landlig stil. Siste tiden har vi fått se innlegg om fotokonkurranse-deltagelse, fiksing av bad, og peoner fra mammaens hage.

Min lille stue: En blogg som håndarbeid, interiør og alt som har med kreativitet å gjøre. Siste uke har vi lest om egensydde smekker, soverom i hvit shabby chic stil, og kjole sydd av gamle tekstiler.

Shabby home: En blogg om shaccy chic interiør. Siste uke har vi sett innlegg av båttur, kos på terassen og venninnegave.

13 kommentarer:

Baronessa sa...

Legger dere ikke inn de nye bloggene på venstre meny? Lurte bare siden jeg ikke kan se link til min egen blogg, og heller ikke kommer mine innlegg opp på bloggrollen.
Ha en fin kveld!

Victoria sa...

Hei. Jeg vil gjerne legge meg til på lista. Hilsen Monica

Tonje Marie sa...

Hei og hå =) Ny veke og nye moglegheiter =) Eg vil også gjerne legge meg til på lista =)Mvh Tonje Marie

Hilde sa...

Hei. Legg gjerne til min blogg på listen. Har blogget en del om strikking og har nå begynt å blogge om interiør på samme blogg.

Hilde

joanna sa...

Hei
Eg vil gjerne også vere med på lista, sjølv med min lisje "Nystarta blogg"

Mvh
Joanna

Unknown sa...

jeg vil gjerne være med.
anita

Baronessa sa...

Hei!
Kjempefint at bloggen min er kommet på listen til venstre, men nye innlegg kommer ikke inn på bloggrollen. Jeg forstår at det kan ta litt tid, men ikke såååå lang tid... Er det noe jeg må gjøre på innstillingene mine? Eller?
Ha en fin dag!

Ann Helen sa...

Til dere som vil legges til her og på blogrollen:
Storeflittig som pleier å legge til de nye er på ferie en ukes tid. Jeg burde virkelig ha lært meg kunsten jeg også, men noe må ha gått meg hus forbi for nå får jeg det ikke til! Vi må derfor sette vår lit til at Storeflittig ordner opp når hun er tilbake:)

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Hei, hei -vil gjerne bli lagt til listen jeg også.Virkelig mange flotte blogger her.

Huset i skogen sa...

Hei!
Vil gjerne bli lagt til jeg også hvis det er greit:)

Haust sa...

Eg vil også gjerne vere med på lista! :)

lilleann sa...

jeg vill også, jeg vill også!!! :)
Sitter å kikker på blogger hver dag, synes dette er kjempe gøy :)
Lillian.

Camilla sa...

Mormors Have
http://mormorshave.blogspot.com/
Roll 3
Bloggen min handler hovedsakelig om interiør og mat, men også om andre ting som engasjerer. Spesielt nyheter som omhandler nyfødte. Bloggen er ganske ny og fortsatt under utforming...