Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 28. mai 2008

Ukens diskusjonstema: "Interiørmagasin"

Mange av oss her i bloggeland leser interiørblader. Hvilke(t) liker du best, og hvorfor? Har du funnet et magasin som bare er helt "deg", eller har du kanskje funnet deg tilrettte i en ny stil etter inspirasjon fra et spesielt blad? Kanskje er det også noen du syns er dårlige? Hva er dine glansede erfaringer?

Topic of the week: Do you read interiordesign magazines? Tell us about your favourite magazine, and why you love it.

30 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg har fått en ny "dille" og det er nemlig intreriørmagasiner. Jeg abonnerer på Vakre Hjem og Bolig pluss. Samt kjøper inni mellom Rom 123. Men hovedsaklig, så treffer Vakre Hjem og Bolig Pluss, blinken for min smak.

Tea Kristin sa...

Lenge har jeg nesten bare lest Drömhem & trädgård og Lantliv, men nå har jeg falt litt for Rom123 igjen! Synes de er mer fargerike og kreative akkurat nå for tiden. Men til høsten vil jeg sikkert ha dempede interiører igjen tenker jeg! :)

Vakkert Liv sa...

Det aller beste interiørmagasinet synes jeg er Maison. Vakre Hjem og Interiør kommer på en god 2. plass.

Torunn sa...

Jeg leser Vakre Hjem, Bolig Pluss, Drømhem och Tradgård, Landtliv og Lev Landlig. Noen ganger Rom 123 og Interiørmagasinet.
.-)

Ann Helen sa...

Danske Boligmagasinet har vært en favoritt i mange år, de fornyer seg stadig og ligger et hakk foran oss nordboere synes jeg. Deretter liker jeg godt Rom 123 og Bolig pluss. Elle Interiør og Living etc kan også være bra.
Bonytt synes jeg blir for traust, enten er det norske fjellhytter eller for stramme og lite lekne betongklosser, Interiørmagasinet er bare kjedelig og Bo bedre har desverre tapt seg synes jeg..Også er jeg vel en av de få her inne som ikke liker Vakre hjem og interiør.., men det tør jeg nesten ikke si høyt;)

Anonym sa...

Jeg abonnerer på Rom123, og det er den absolutte favoritten, men jeg leser også BoligPluss, Elle Interiør, og svenske Hus&Hem og Plaza innimellom.

Synnøve sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Synnøve sa...

Her går det i Allt i hemmet, Bolig Pluss, Drömhem & Trädgård og Country Living, og så abonnerer jeg på Lev Landlig :) Kjøper av og til Vakre Hjem om jeg vil se på fine bilder...

Hulda sa...

Jeg abonnerer på Vakre Hjem og LevLandlig, syns disse bladene er flotte, fullproppet med inspirerende bilder og tekst.

BoligPluss er også en favoritt, det har jeg kjøpt siden det første nummeret.

Lantliv er det svenske bladet jeg virkelig har stor sans for. :)

Sabi sa...

Hei,

Her er min blogg;

Sabis hussvermeri på

http://sabishussvermeri.blogspot.com/

Titt gjerne innom!!

Klem Sabi.

Mitt hvite hus sa...

Jeg abbonerer på Lev landlig og Vakre hjem og interiør.Kjøper Bolig Plus også. Nr 1 er Vakre hjem og Interiør. Rett i hel er Lev landlig.

Mitt hvite hus sa...

Jeg abbonerer på Lev landlig og Vakre hjem og interiør.Kjøper Bolig Plus også. Nr 1 er Vakre hjem og Interiør. Rett i hel er Lev landlig.

Heidi og Cathrine sa...

Bolig Pluss er en absolutt favoritt. Ikke bare er det flotte inspirerende bilder, litt nytt og noe loppefunn, hvitt og farger, blomster og hage, men også nyttige og spennende tips på hvordan å gjøre div. ting selv. Midt i blinken for meg :o)
Ellers kjøper jeg også Vakre Hjem.

Marieinwonderland sa...

Min favoritt er uten tvil svenske Familyliving. I tillegg liker jeg godt danske Boligliv også. De er tidlig ute med nytt og jeg har kjøpt bladet lenge. Mange ganger har det hendt at jeg har sett noe i norske blader som jeg vet jeg har sett før. Også ser jeg i Boligliv, og sannelig har det stått der først. Gjerne et til to år før.Sköna Hem er også bra. Norsk Rom 123 er det beste av de norske synes jeg, en god del eget stoff.

Bergheim sa...

Jeg abonerer på Vakre hjem & Interiør, Lev Landlig og hytteliv. I tillegg kjøper jeg Bolig Pluss, Rom 123, Drømhem og tradgård, Lantliv, Hem ljuva hem, Skøna hem, Interiørmagasinet m fl av og til
Vakre hjem fikk meg til å skjønne at min stil helt siden barndommen var mote !! WOW. Jeg liker bladet godt, også reportasjene. Men jeg syns de noen ganger refererer til produkter i en noe usannsynlig prisklasse for meg i allefall.Dessuten er Laura Ashley og Cath Kidson fremmedord på mine trakter Noen ganger skriver de litt rart også. Kanskje bladet kommer utpå bare et språk.... Jeg stussa i allefall litt på " fløteskum" i ei oppskrift i siste nummer. Er det fløteKREM?? Interiørmagasinet minner mest om ei tykk reklamebok. Bonytt som jeg har abonert på i flere flere tiår, er helt klart ute. Minimalistiske, stramme arkitektboliger er ikke meg i det hele tatt. Av og til kjøper jeg Country Living, som noen ganger igjen blir i overkant overdådig for meg.
Både Bolig pluss og Rom 123, har lagt seg på en realistisk linje i forhold til hvor de fleste av oss befinner seg.
Og Lev landlig liker jeg veldig godt. Vanskelig å plukke EN favoritt. Det må nok bli Vakre hjem og interiør, selv om jeg ikke føler at de henvender seg direkte til MEG ! Jeg liker stilen.

Jorunn sa...

Jeg har vært skikkelig interiørmagasinjunkie lenge :) (og interiørbøker også). Men for tiden abonnerer jeg på Vakre Hjem og LevLandlig som kommer hele veien til Island! Det er så koselig! Og så abonnerer mamma på BoligPluss for meg, så det får jeg når jeg kommer hjem til Norge. Og så kjøper jeg Lantlig hvis jeg finner det her på skjæret. Har abonnert på mange fler, men har funnet mine favoritter i disse tre. Alle på topp!!

Min Verden sa...

Hvorfor har ikke jeg visst om denne siden før mon tro...? Fulgt dårlig med sannsynligvis. Jeg leser Vakre hjem (selvfølgelig), Drømhem og Tradgård, Lantliv - samt Bonytt som jeg får i posten, Bonytt synes jeg ikke særlig om lenger. Det er for firkanta og dyrt for meg (sånn er det bare). Har også hatt Bolig pluss. Nylig oppdaget det. Hanne

krinkelkroken sa...

Min absolutte favoritt er drømhem og tradgård ;)
Liker også veldig godt boligpluss, og vakre hjem! Rom 123 kjøper jeg tidvis;)

Rosa sa...

Eg abbonerer på BoligPluss, og syns det er kjekt og variert. Bonytt har eg sagt opp - det vart _altfor_ mykje arkitekt-tegna stramme linjer for meg... Om det er interessante tema (f.eks. tråla eg ALLE magasin som omhandla kjøkken heile fjoråret), kjøper eg enkeltnummer av andre blad :)

☆Therese sa...

Det blir nok noen blader på meg også;Abonnerer på Vakre hjem & Interiør, det hender det blir litt vel "shabby" der, men ellers en supert blad syntes jeg. Så kjøper jeg Lantliv, en av favorittene, + at jeg av og til kjøper Bolig pluss, Sköna Hem, Interiørmagasinet (for å få litt variasjon..)Hus & Hem osv Elle :o)
Etter mange år som abonnent av Bonytt har jeg kuttet det ut, syntes det blir for traust og kjedelig.

Vera sa...

jeg kjøper de fleste nå og da,
abbonnerer på Vakre hjem,men har to favoritter,
amerikanske Veranda
og engelske House&Garden
de to føler jeg gir mest inspirasjon til min stil.

Vibeke sa...

Jeg elsker Rom 123 jeg. :)

liven sa...

Boligpluss er den absolutte favoritten!!
Vakre hjem og Maison er også fine blader!
I Boligpluss er det så mye tips å få:O)

h.espe sa...

Bolig Pluss er blitt min absolutte favoritt! Masse flott inspirasjon og ikke minst gjennomførbare, fantastiske ideér :o) Har også fått øynene opp for Vakre Hjem. Ellers snuser jeg innom det meste...

Herlig dag, og god helg til dere!

Magdalena sa...

det er mange å velge mellom... kjøper iblant svenske og franske magaziner,- abonnerer på LEV LANDLIG, og VAKRE HJEM. Det siste fyller alle mine behov, fra det grove til det helt sarte... inspirerende kombinasjoner, og FLOTTE bilder...
klem, magny

micano sa...

Jeg liker mange blad jeg men helst kjøper jeg bolig pluss fordi jeg liker å få kure gjør det selv tips og rom 123 :-)

lillelise sa...

Boligpluss passer meg bra. Liker godt gjør det selv ideene, men få blir satt ut i live...

Bloggen min er:

http://lilleliseshjem.blogspot.com

Anonym sa...

Jeg leser svenske Lantliv og er superglad i det bladet selv om ikke jeg har landlig stil her hjemme. Jeg kjøper også et motemagasin som heter In Style (fra USA) hvor det er litt interiør bakerst i bladet, mest mote og sminke og mye kjendiser. Superseriøst herlig blad som anbefales på det varmeste.
Synes norske interiørblader er kjedelige blitt ... dessverre! finner mer inspirasjon hos bloggerne og i utlandet.

Laila sa...

Jeg abbonnerer på Interiørmagasinet, Bo Bedre, Elle interiør og Bonytt, har gjort det i mange år.
Men jeg finner mindre og mindre interessant i de tre sistnevnte. Jeg liker Interiørmagasinet, og kjøper Maison og flere utenlandske magasiner. Florida design og Homes and Gardens er gode.

Solveig sa...

Jeg avslutter denne diskusjonen:)

Jeg elsker Domino (US), jeg, som er litt mer chic enn "house and garden", som var favoritten før det ble innlemmet i Domino.

Ellers liker jeg de danske og svenske bladene, det engelske living etc og alt som er litt "eksentrisk".

Av de norske må jeg si jeg fikk litt sansen for elle nå sist, liker ikke de "hvite" bladene, jeg trenger litt mer ny inspirasjon, selv om jeg syns bildene i og for seg er pene:)