Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 10. mai 2008

Lørdagsinnlegg 10.mai.

Vi har hatt en ny flott uke her på nib med konkurranse og diskusjon om fotobruk på bloggen. Nå begynner den store stormen med innmelding å stilne, slik at vi får tid til å presentere de som har lagt seg til siden sist. Velkommen!!

Bagateller. Har blogget siden november og viser frem mange av de flotte sy- og maleriprosjektene sine, sitt interiør og familieliv. Hun liker de gode gamle Disneyfilmene, og skriver innlegg om sin kjære Dachs. Siste innlegg er om pennens makt.

Bente's hus. Bente blogger fra det blide Sørland, og viser frem et hjem med et hvitt romantisk utgangspunkt ispedd sterke farger og herlige overrakselser. Siste innlegg er fra kjøkkenet.

Fagerheim. Fagerheim blogger om sitt hus fra -58 og alt som fyller det, både interiør og famile. Her finner du romantisk interiør, fra en som nettopp har kommet hjem fra en herlig ferie.

Hobbyhuset. En kreativ blogger med mange prosjekter og en landlig stil. Her finner du inspirasjon til det meste, og det er særlig mange fine blomsterbilder vist frem.

Linn's lykke. Er ganske fersk, begynte i februar. Linn liker den hvite stilen og viser frem maleprosjekter i hvitt med nydelig skrift over. Siste innlegg er om en Hornimans boks.

Litt av min verden
. Startet bloggingen i desember, og har vist frem sitt vakre hjem i "Hamtons" stil. Her er det inspirasjon til interiør og litt strikking, filting og sist: hage.

Min hvite verden
. Dette er nok den nyeste bloggen av de alle, startet den 7.mai. Som tittelen tilsier liker det hvite landlige. Siste innlegg om malt stakitt.

Minstens blogg. Minstens blogg starter med et innlegg om at jente nr to er født i september 07. Vi får følge med på familiens hverdag og innflytting i nytt hus. Minsten liker hvitt, og har malt flere arvestykker og Fretexfunn. Siste innlegg viser bilder fra leggetid for de minste.

Tulla i skogen. Begynte å blogge rett før nyttår. Hun har blogget om karnevalskostymer til barna, trilletur med minsten, oppussing av kiste, kjøkken-makeover med tapet festet med teip (!) og nå sist pay it forward.

Vårt lille hjem. Begynte å blogge i år, har rukket å blogge om Brasilferie, Mariusgenser, brødbaking, motorsykkeltur og blomster. Gå inn på bloggen og se det siste innlegget med blomster på terassen.

15 kommentarer:

Fjordheim sa...

Så fint at det var den som vant. Syns den var flott.
Siden jeg ikke enda er med i norske interiørblogger kunne jeg ikke stemme, men hadde stemt på den i tilfelle.
Vet ikke helt om jeg er en interiørblogger. Hadde egentlig tenkt å blogge mest om hobby, men ser det har blitt mye interiør. Dere får nå avgjøre det.
Har blogget bare litt over en måned. Men trives godt i denne spennende verden.
Ha flotte pinsedager.

Unknown sa...

får legge til en til kommentar og se om jeg kommer på lista denne gang =)=)

Klarafina sa...

Jeg gjør som Kim og legger inn en kommentar igjen jeg også. Håper på å komme med denne gangen.

Solveig sa...

hei kim: du kommer ikke inn på lista utan å være søkbar eller å legge inn navn og adresse til bloggen din:)

A sa...

http://amaliespusterom.blogspot.com/

Velkommen til mitt pusterom. Her finn du ein miks av interiør, kvardagsglamour og tankar om små og store ting her i livet. Takk for at du kikar innom. Legg gjerne igjen ein kommentar!

Rosa sa...

En liten detalj eg akurat la merke til (flisespikkeri, eg veit): På venste side er det ein aldri så liten tyrkleif i "Alfebetisk oversikt"

Lovise sa...

Heisann.

God pinse til dere.
Jeg ser godt fordelen med å stå på liste hos dere, da det er lett og raskt å se om det er kommet nye innlegg rundt om.
Jeg har vel ikke akkurat en interiørblogg, men den handler om min hverdag som rommer mange forskjellige ting. Det kommer jo an på hva man kaller interiør da- om det er møbler eller ting i det hele tatt som man er glad i. I alle fall,- om jeg passer inn vil jeg gjerne stå på liste hos dere.
Klem.

Marianne sa...

Kjekt tiltak! Vil gjerne være med selv om jeg ikke definerer bloggen min som kun interiør, men skriver også om hage, kunst, bøker og hverdagsliv. Slik som veldig mange andre medbloggsøstre altså : )
Hilsen Marianne

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Fin samleside. Nå er jeg spent på om jeg legges til :-)

Nina i Paradiset sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Nina i Paradiset sa...

Fikk høre om denne bloggen i dag av Nyperosa.
Hender ikke så altfor sjeldent at jeg er litt akterutseilt med det meste. Jeg lever litt i min egen lille gale verden, der jeg ikke alltid klarer å få med meg alt det vesentlige pga tidsnød og mas fra mine 3 håpefulle.

Har blogget om interiør siden 15 oktober 2007, men har skrevet "hagedagbok" (hageblogg) siden våren 2005 på forumet Hagegal. Min blogg handler også endel om hage, men da mest om uterom og veranda, og kanskje også opparbeiding av min nye hage.
Det er nå bare litt over en uke til vi får nøkkelen til vårt nye hjem i Molde, og vi begynner å bli klar til å kaste oss over ett enormt oppussingsprosjekt!

Nå håper jeg å komme med på denne listen hvor det allerede er mengder av kjente!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei dere flittigliser:) Flott nettsted:), så her vil jeg gjerne bli medlem!

Klem fra meg

Eli sa...

Hei jeg er ganske fersk her så jeg håper jeg kommer på lista.

Unknown sa...

Jeg å vil være med!! http://sniljes.blogspot.com/

Solveig sa...

Dette lørdagsinnlegget er utgått på kommentardato:)