Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 3. mai 2008

Lørdaginnlegg 3.mai

Nå begynner det å skje ting her på bloggen! Vi får stadig nye brukere og lesere, denne uken var det over 30 som la seg til. Det blir desverre fortsatt for omfattende å nevne hver enkelt, så også denne uken hopper vi over introduksjonene.

Vi har fått endel svar, men ikke akkurat kommentarstorm, på bloggetreff. Det er mange som har lyst til å møtes, så dette burde være mulig å få til. Vi kommer med mer informasjon (og spørsmål hihi) etterhvert.

Vi fikk så mange hyggelige mailer denne uken med bidrag til header. Det setter vi så pris på!!! Dere er topp, jenter! Vi har endelig greid å velge ut 4 finalister i tillegg til Fru Pink sitt forslag, så nå blir det avstemming. Til dere som ikke ble valgt ut: jeg tror ikke det var et eneste forslag som ikke fikk en stemme av panelet, det var en virkelig vanskelig prosess. I tillegg til å velge noe vi tror alle kan samles om, skulle vi jo prøve å velge headere med ulik stil, slik at det ble så bredt som overhode mulig.

Bloggrollen er fortsatt ustabil: det er et betaprogram, så det vil ikke fungere ordentlig før det lanseres på Blogger. Inntil da prøver vi alt vi kan for å få alle opp!

18 kommentarer:

Hulda sa...

Så bra at det er enda flere som melder seg på her, da får man veldig god oversikt. :) Er spent på å se de 5 utvalgte headerne.

Anonym sa...

Her vil eg også vere med!

vårt lille hjem sa...

Slik var det visst det skulle gjerast...

Stjernebarna sa...

hei hei.dette var en god ide.kjempefint:-) vil gjerne være medpå dette vist det går da selv om jeg ikke har en ren interiørblogg da?

Tulla i skogen

http://tullaiskogen.blogspot.com/

Anonym sa...

Jeg er jo på bloggrollen! Det var jo helt supert:)

Tusen takk for hjelpen!

Hilsen fra Karianne

Maria sa...

jeg vil også være med!!

♥bagatellar♥ sa...

Klart en har lyst å joine dette:-) En virkelig god ide.

Lineslilleverden sa...

heihei. oppdateringer på denne måten er jo himmelriket =)=) utrolig flott

mali-mo sa...

Så flotte forslag dere har fått inn til header! Hadde tenkt å hive meg på, men tiden strakk ikke til desverre...skal stemme isteden!

Siri sa...

Ang. treff, så var jeg inne på flere svenske sider (de på den svenske interiørblogg-siden) og de hadde hatt treff der de hadde vært på loppemarked og auksjon og greier, og det så kjempekoselig ut! :-)

Anonym sa...

Yes! Jeg er kommet opp på bloggrollen. Takker og bukker :)

Linn's lykke sa...

Hei!!
Så flott at det finnes en slik side! Jeg vil gjerne være med...
Hilsen meg

☆Therese sa...

Dette blir jeg gjerne med på :o)

Merete sa...

Hei!! legg gjerne bloggen min til i denne lista :o)
Merete

Min lille krok i verden sa...

Wow, så genialt. Her vil jeg også gjerne være med :-)

Torunn sa...

Jeg er med :-)

Miamor sa...

Hei der! jeg vil også være med på lista over bloggere, men har ikke blitt lagt til..La inn adressa mi, men skal jeg gjøre noe mer???

Mitt hvite hus sa...

Hei. jeg ønsker også å være med her:=)