Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

Velkommen til NIB

På NIB elsker vi interiør! 

Redaksjonen består av Solveig Grøvle og Ann Helen Lund. NIB er vår blogg. Vi håper vi kan gi deg en stor overdose interiørinspirasjon, og vise frem de unike talentene som fins i den norske interiørbloggeverden. På NIB svever over 20 000 daglige lesere på en rosa sky. Vi håper du har lyst å være en del av vårt interiørfelleskap!

NIB er Norges største nettside for deg som er interessert i interiør og samlingspunkt for 2000 norske interiørbloggere. Hos oss kan du få med deg interiørtrendene før magasinene rekker å skrive om dem, eller hoppe fra blogg til blogg til du finner den som treffer akkurat deg midt i hjertet.

For at du lettere skal finne frem til dine favoritter har vi fem kategorier i bloggrollen på høyre side: landliv, trend, hverdag, butikk og husbygging.

ROADTRIPS er en serie hvor Ann Helen og Solveig reiser på besøk til interiørbloggerne og knipser bilder, spiser cupcakes og prøver å fange opp de mest unike og inspirerende hjemmene.

UTFORDRINGEN er Norges største interiørkonkurranse, og legges ut den 1. hver måned. Interiørinteresserte viser frem hjemmene sine innenfor et tema, og resultatene er glanset papir verdig. Her er alle stiler og hjem representert - fra blonder til betong.

Nib-jentene skriver spalten "Bloggrom" i interiørmagasinet Rom 123. I hvert nummer viser vi hjem vi har besøkt, og plukker opp trender fra interiørbloggernes verden. Redaksjonen gjør også egne stylinger og tar interiørfotooppdrag. Vi holder også kurs og foredrag.

Du kan være trygg på at artiklene som publiseres på NIB ikke er skjult reklame. Hvis en bedrift spør oss om å lage innlegg, skriver vi alltid det i artikkelen.

Skriv gjerne en epost til norskeinteriorblogger at gmail dot com hvis du har noe NIB kan brenne for.